Reminiscence

Stress, tension and strain.

Exam period has always been successful in bringing these into our lives.

Let us now reminisce to rejoice the life a little bit.

And to appreciate those around us ever since.

(BEWARE: There are plenty of never-been-published photos here)

1st day in Warwick

1st day in Warwick

1st visit to London

1st visit to London

Nama dia Farhanis. Dia kawan saya. Kenapa gambar ni? Entah

Nama dia Farhanis. Dia kawan saya. Kenapa gambar ni? Entah

Sebahagian daripada budak lelaki 8.5 KYUEM

Sebahagian daripada budak lelaki 8.5 KYUEM

Jamuan Raya BNM London

Jamuan Raya BNM London

Semasa beraya di London. Lama sudah tidak ketemu mereka ini

Semasa beraya di London. Lama sudah tidak ketemu mereka ini

Notts Games - Tenuk yang sungguh semangat dan Zack yang rajin

Notts Games - Tenuk yang sungguh semangat dan Zack yang rajin

Semasa Winter UK Tour. Thaha main kamera

Semasa Winter UK Tour. Thaha main kamera

Bersama Abang Sit di Edinburgh Castle (tp xmasuk sebab mahal. Haha. Kedekut)

Bersama Abang Sit di Edinburgh Castle (tp xmasuk sebab mahal. Haha. Kedekut)

Semasa nak pergi berPUISI di Ireland

Semasa nak pergi ber'PUISI' di Ireland

Selepas PUISI. Budak Dublin cuba nak tunjuk yang Dublin best, tapi tetap gagal. Haha

Selepas PUISI. Budak Dublin cuba nak tunjuk yang Dublin best, tapi tetap gagal. Haha

Semasa Bonzer tetibe datang Warwick. Ajak bawak jalan2 sampai ke Zeeman Building (apakah?)

Semasa Bonzer tetibe datang Warwick. Ajak bawak jalan2 sampai ke Zeeman Building (apakah?)

Zaim Zachary for the promo video

Zaim Zachary for the promo video

Zaim, Ah Long dan Datuk Zachary for promo video

Zaim, Ah Long dan Datuk Zachary for promo video

Makhluk Asing semasa Palestine Talk di MSD

Makhluk Asing semasa Palestine Talk di MSD

Selepas Palestine Talk - baru tahu kaitan Masjidil Aqsa dengan Kaabah.. Best!

Selepas Palestine Talk - baru tahu kaitan Masjidil Aqsa dengan Kaabah.. Best!

Semasa Acap Ipoh datang melawat

Semasa Acap Ipoh datang melawat

Melawat Mercedes Benz World di Surrey bersama Adeq

Melawat Mercedes Benz World di Surrey bersama Adeq

Juga di Merc Benz World. Kereta ape ye ni

Juga di Merc Benz World. Kereta ape ye ni

The car that used to be my favourite. Sekarang tak dah. Dah minat Bentley. Haha

The car that used to be my favourite. Sekarang tak dah. Dah minat Bentley. Haha

Semasa di Paris bersama sahabat-sahabat

Semasa di Paris bersama sahabat-sahabat

Panjang yang happy masa nak bersanding

Panjang yang happy masa nak bersanding

Semua sedang memakan segala isi percakapan Piee

Semua sedang memakan segala isi percakapan Pi'ee

Masuk ke dalam sungai tanpa keperluan

Masuk ke dalam sungai tanpa keperluan

Hilfi kawan kolejku dan Faiz senior sekolahku

Hilfi kawan kolejku dan Faiz senior sekolahku

Selamat tinggal Finalist! Sedih ar ko nak blah tenuk

Selamat tinggal Finalist! Sedih ar ko nak blah tenuk

Gambar yang masih belum diberikan kepada sesiapa pun - FUIYO 2008

Gambar yang masih belum diberikan kepada sesiapa pun - FUIYO 2008

Sekian, segala puji bagi Allah tuhan sekalian alam.

Doakan aku dalam exam.

5 comments so far

  1. zaf on

    salam

    encik..nak gmbr fuiyooooooo

    apa pun…all the best exam…usaha first class..insyaAllah dpt first class lagi…terbang lebih tinggi akmal…

    insyaAllah

  2. anis mimi on

    akmal, apsal tba2 ada gmbr aku?
    (confused)

    • akmalwarwick on

      entah.. aku pon xtahu kenapa aku letak yang tu.. sebab aku nak letak gambar yg royal guard to kot, gmbar yg lg 2 tu buruk rasanya…

      so terpaksa la aku letak gamba ko..

      nak dikeluarkan ke?

  3. anis mimi on

    xde la..aku nak gelak je..
    sbb tba2 ada gmbr aku..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: