Tahniah iLuvislam – Usrah

Assalaamualaikum wbt.

Entri kali ini dikhususkan untuk mengucapkan jutaan tahniah kepada krew iLuvislam yang telah pun berjaya mengadakan usrah buat kali ke-2.

Masha-Allah, setelah hampir 4 tahun ditubuhkan, iLuvislam sudah mampu untuk meluaskan lagi misi dakwahnya dengan memulakan usrah sesama krew.

Walaupun usrah diadakan di alam maya iaitu menggunakan Paltalk sahaja dengan 2 orang naqib yang super hebat iaitu Ust Syed Abdul Kadir Aljoofre dan akh Yussamir, saya percaya usrah tersebut telah dapat memberi kesan kepada semua krew yang hadir.

Semoga usaha kalian terus diberkati dan diterima sebagai amalan di sisi-Nya.

Wallahu’alam.

p/s: Entah makhluk mana yang menyebarkan khabar angin yang aku bawak usrah iLuvislam kat sini. Sedangkan krew pun baru 2 kali usrah, itu pun online, inikan aku yang langsung tak ada autoriti. Takkanlah aku nak belakangkan Management Team iLuvislam dengan bawak usrah sendiri. Semoga Allah memberi petunjuk kepada mulut-mulut yang bercakap tanpa berfikir tu.

2 comments so far

  1. husna 11.5 on

    salam ziarah..mintak izin utk link blog..tq..btw, i’m also one of the bnm scholar, but still doing a level in KY..economics..planning to go warwick insylh by the end of the yr..šŸ™‚

    • Akmal Amri on

      salam.

      insyaAllah harap blog ini memberi manfaat. juga insyaALlah anda akan dapat datang ke warwick. Kalau nak ikut perkembangan di warwick boleh lawat satu lagi blog iaitu http://iluvwarwick.wordpress.com


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: